In 2015 is er geen Amsterdamse Boekenbeurs

In 2015 is er geen Amsterdamse Boekenbeurs

De Amsterdamse Boekenbeurs wordt sinds 1964 jaarlijks gehouden in Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn boekencultuur. Kijk echter eens naar het aantal boekwinkels en andere bedrijven die overal in de stad sluiten!

De nieuwe People’s Working City wil bouwen aan een diverse en inclusieve economie die zowel op samenwerking als op sterke individualiteit rekent. Ze zullen digitale vaardigheden ontwikkelen en buiten de traditionele grenzen denken.

Ook wordt digitalisering gezien als een kans om de toegang tot informatie te verbeteren, digitaal onderwijs wordt steeds belangrijker. Daarom moeten we gaan nadenken over het efficiƫnt gebruiken van onze digitale vaardigheden binnen onze werkplekken en gemeenschappen. Dit zal ons helpen om betere resultaten te behalen voor onze klanten en ook voor onszelf.

De Amsterdamse Boekenbeurs is de grootste boekenbeurs van Europa, waaraan ruim honderd uitgevers deelnemen.

De kermis heeft veel gezelligheid en emotionele impact – maar het zou leuker en beter kunnen als het een eigen naam had in plaats van alleen ‘boekenbeurs’.

We houden de boekenbeurs niet op 3 september 2015. Dit is heel droevig nieuws, want het was een evenement dat we zouden houden in het Amsterdam Expo Center tot onze laatste wijziging in plannen. De Amsterdamse Boekenbeurs is een van de grootste evenementen in Europa en trekt jaarlijks meer dan 1.500 bezoekers van over de hele wereld.

Met de Amsterdam Book Fair 2015 over minder dan een jaar, is het tijd om je voor te bereiden op het evenement.

Het is altijd interessant om te weten hoe uw concurrenten zich voorbereiden op hun toekomstige evenementen.

De Amsterdamse Boekenbeurs is een groot internationaal evenement gewijd aan de uitgeverswereld, zowel qua reikwijdte als schaal. Het wordt jaarlijks gehouden in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

De beurs heeft een centrale focus op de boekomslag, maar biedt ook evenementen voor de boekenindustrie als geheel. De beurs vindt plaats in mei 2015 en 2015 valt samen met de UK Book Fair. Met twee dagen liggen beide evenementen erg dicht bij elkaar, dus planners kunnen deze twee belangrijke evenementen tegelijk verzorgen.

De Amsterdamse Boekenbeurs (ABF) is de grootste boekenbeurs in zijn soort in Nederland. In 2015 vindt het plaats in Amsterdam van 2 tot 4 november. Het is al vele jaren een gezamenlijke tentoonstelling met het World Economic Forum en is een van de belangrijkste evenementen na Davos. De ABF organiseert ook twee grote evenementen op verschillende tijdstippen van het jaar. In de zomer wordt het gehouden op de speciale locatie Tafelberg in Kaapstad en in de winter wordt het al tien jaar gehost op AT5 Schiphol Airport in Rotterdam.

In 2015 vindt de Amsterdamse Boekenbeurs (ABF) niet plaats in Amsterdam. Door de opkomst van digitale technologie hebben de uitgevers en schrijvers ervoor gekozen om digitale schrijfhulpmiddelen te gebruiken in plaats van papier.

Elk jaar wordt er in Amsterdam al een boekenbeurs gehouden en ook de stad zal haar eigen beurzen houden. Maar dit jaar ziet het ernaar uit dat er geen groot evenement zal zijn om de Amsterdam Book Fair 2015 onder de aandacht te brengen.