Gratis toegang tot de Amsterdamse Boekenbeurs

Gratis toegang tot de Amsterdamse Boekenbeurs

Boekenbeurzen zijn spannende evenementen die veel mensen naar de stad trekken. Het is ook een geweldige kans voor mensen om in contact te komen met boekenliefhebbers. Gratis toegang tot de AV Boekenbeurs, die sinds 2002 elk jaar in Amsterdam wordt gehouden, helpt dit evenement te promoten door gratis boeken en kaarten uit te delen.

In augustus 2014 vond de jaarlijkse boekenbeurs Amsterdam Book Fair plaats in Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Door zijn omvang en internationale aanwezigheid is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen van Amsterdam. Om dit te vieren heeft een selectie van Nederlandse auteurs hun boeken uitgebracht.

Voor het tweede jaar op de kalender noemt de Amsterdamse Boekenbeurs een open boek. Alle soorten boeken, films en evenementen zijn welkom. Het evenement vindt plaats van 15 september tot en met 3 oktober in het International Convention Centre. Op dit moment is er nog een lange wachtlijst voor boekingen door bedrijven of particulieren.

Half augustus vindt de Amsterdamse Boekenbeurs plaats. Het is een van de belangrijkste boekenbeurzen van Nederland en trekt veel bezoekers van over de hele wereld. Vanaf nu is geen toegang tot dit evenement gratis.

De Amsterdamse Boekenbeurs (ABF) wordt sinds 2003 op 10 verschillende locaties in de stad gehouden. De beurs bestaat voornamelijk uit gevestigde uitgevers en auteurs, maar ook nieuwe schrijvers met veel potentie en jonge schrijvers die aan het begin van hun carrière staan. Er zijn elk jaar verschillende boeken te zien, variërend van een roman voor jonge volwassenen tot een volledig boek met uitgebreide recensies. De meeste boeken zijn te koop via openbare collectie of via specifieke evenementen georganiseerd door ABF zelf of zijn partneruitgevers zoals Waterstone’s of Random House Mondiale. De beurs biedt meerdere manieren om potentiële lezers te ontmoeten: een evenement bijwonen op de stand van een deelnemende uitgever, naar een van de presentaties van bezoekende auteurs gaan, auteursinterviews lezen op evenementen georganiseerd door ABF zelf.

We zijn verheugd dat we het publiek kunnen uitnodigen voor de Amsterdamse Boekenbeurs. Van 3 tot 6 juni kun je onze beurs bijwonen, je eigen Boek van het Jaar samenstellen en door onze collectie van honderden boeken bladeren.

De Amsterdamse Boekenbeurs is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de boekenwereld. De beurs is gericht op uitgevers, boekhandels en auteurs.

Amsterdam Book Fair (ABF) is een van ‘s werelds grootste boekenbeurzen.

In deze inleiding gaan we in op de Amsterdamse Boekenbeurs, de bereikbaarheid en gratis toegang tot de beurs. Ook bekijken we hoe je met de Amsterdam Book Fair app op je telefoon content kunt genereren voor ABF of voor jezelf.

De Amsterdamse Boekenbeurs is een van de grootste internationale evenementen in de boekenwereld. De beurs trekt tienduizenden bezoekers en wordt volgend jaar voor de vijfde keer gehouden.

De Amsterdamse Boekenbeurs heeft een eigen ontmoetingsplek voor boekenliefhebbers, Museum Amsterdam. Het is gelegen aan de Dam en aan de Oudezijds Voorburgwal 18 (Oudezijds Wart). Door deze vereniging kunnen bezoekers genieten van een bijzondere sfeer en zich laten inspireren door boeken uit alle hoeken van de wereld. Maar je kunt er ook je favoriete boek kopen!

Deze dag op de Amsterdamse Boekenbeurs gaat niet over lezen. Het gaat om interactie, een plek voor ideeën en mensen om elkaar te ontmoeten. We zullen praten over hoe we de boekenbeurs kunnen gebruiken als een kans om ons werk en de waarde die we aan de industrie toevoegen te laten zien.