Bekijk de fotoreportage van de Amsterdamse Boekenbeurs

Bekijk de fotoreportage van de Amsterdamse Boekenbeurs

Mediahuizen en uitgevers van boeken willen hun artikelen of boeken tonen op de Amsterdamse Boekenbeurs. De beurs is een jaarlijks terugkerend evenement van de Nederlandse uitgeverswereld dat plaatsvindt in Amsterdam en jaarlijks enkele duizenden bezoekers naar de binnenstad trekt.

We kennen allemaal de beroemde “Boekenbeurs bij Nacht” van Amsterdam. De beurs wordt jaarlijks in september gehouden en bezoekers van de beurs kunnen genieten van de vele attracties, zoals kunst, muziek en cultuur.

Een daarvan is de BOK-stand (de Nederlandse versie voor boek) die zich bevindt op de plaats genaamd Oude zaal, tegenover de Grote Kerk (Oude Kerk). Op verschillende avonden tijdens de Boekenbeurs zijn er speciale evenementen die je een niet te missen plezier bieden: live optredens, discussievragen aan boeken of auteurs en nog veel meer!

Kom meer te weten over de Amsterdamse Boekenbeurs en lees over ‘s werelds grootste boekenbeurs.

We kunnen niet ontkennen dat de Amsterdamse Boekenbeurs (ABF) een heel groot evenement is in Noord-Europa. Het evenement trekt allerlei soorten mensen van over de hele wereld, zoals auteurs, uitgevers en boekverkopers.

Het rapport is geschreven om te gebruiken tijdens een presentatie op onze bedrijfstraining over wat voor soort inhoud we onze klanten moeten bieden.

De Amsterdamse Boekenbeurs 2014 is de grootste boekenbeurs ter wereld. Voor sommige bezoekers is het een viering van de literatuur. Voor anderen is het een kans om op één plek meer over boeken te leren. In feite worden deze twee feiten gecombineerd en is de Boekenbeurs een belangrijk onderdeel van het leven van mensen geworden.

Net als bij de traditionele fotoreportage gaan we de toppagina’s van onze Amsterdamse Boekenbeurs bekijken.

In de huidige informatiewereld spelen boeken een cruciale rol. Ze zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Daarom moeten ze zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn op zowel gedrukte als digitale platforms. Daarom maakt de Amsterdamse Boekenbeurs (ABF) van de gelegenheid gebruik om haar indrukwekkende boekencollectie te tonen en haar evenementen in alle stadsdelen te promoten.

Er zijn veel verschillende soorten boeken: fictie, kinderboeken, technische boeken, handleidingen enz… maar het is moeilijk voor een persoon in de 21e eeuw zonder enige kennis van de boekencultuur om te begrijpen wat er werkelijk gebeurt bij de ABF. De gebruikersinterface voor mensen die niet op de hoogte zijn van de inhoud en functies van boekenbeurzen, kan zichzelf presenteren als een afbeeldingengalerij met een roterende weergave van alle beschikbare titels. De gebruiker kan zijn/haar eigen reeks favorieten aanpassen of zelfs nieuwe creëren met behulp van de aanbevelingen van verschillende experts door te kiezen uit een lijst met titels van specifieke genres of auteurs.

Ons bedrijf is uitgebreid online aanwezig en we publiceren voortdurend nieuws en recensies op onze website.

We wilden aandacht besteden aan de Amsterdamse Boekenbeurs, een van de grootste internationale boekenbeurzen die elk jaar in Nederland wordt georganiseerd. We willen laten zien wat een geweldig evenement het eigenlijk is.

Dit is een fotoreportage van de Amsterdamse Boekenbeurs die van 8 t/m 10 december 2016 in de RAI werd gehouden.

Het was de eerste keer dat er een grote Nederlandse boekenbeurs in Amsterdam was en we wilden ons merk laten zien door een fotoreportage te presenteren met foto’s gemaakt op de beurs.